ZDAJ JE PRAVI ČAS, da končno zaživite mirno in sproščeno!

Recite NE tesnobi, depresiji in ankisioznosti za VEDNO! 💝 

Že danes si rezervirajte svoj uvodni pogovor in se TRAJNO rešite vaših težav!  

Morda vas preganja misel, da je nekaj narobe z vami in vas je resnično strah za vaše zdravje ter si neskončno želite rešiti nepojasnjenih občutkov, ter zaživeti normalno življenje. Potem se res morava pogovoriti! 

Če imate dovolj tega kaosa, ki divja v vašem telesu in se želite sprostiti ter na novo zaživeti, potem zaupajte slovenskemu znanju, kakovosti in več kot 10-letnim izkušnjam.

Rešite se neprijetnih simptomov kot so: tesnoba, razbijanje srca, tiščanje v prsih, bolečine v želodcu, v ramenih, pritisk v glavi, cmok v grlu, mravljinci in podobni neprijetni občutki.

 Čas je, da zaživite, kot ste živeli prej: v sebi mirni in srečni. Na zunaj pa odločni, močni in ljubeči. 

 Dajva se dobiti in pogovoriti o vaših težavah in rešitvah. Lahko osebno v Mariboru ali preko videoklica! 

V spodnji tabeli izberite datum kdaj vam najbolj odgovarja in kliknite na izbrano prosto uro: 

V primeru nejasnosti, pa me od ponedeljka do petka, med 8. do 16. uro, lahko pokličete na 051 825 730 ali pišete na asja.dominko@gmail.com.

Pričevanja zadovoljnih posameznikov

ŽELITE SPET ZAŽIVETI NORMALNO ŽIVLJENJE IN DOSEČI NOTRANJI MIR?

Sem Asja Dominko (včasih imenovana Vlasta Kuster), magistrica temeljnih medicinskih znanosti in vodilna specialistka EFT za trajno odpravo depresije, anksioznosti in paničnih napadov in vas toplo pozdravljam na spletni strani Notranji Mir.

Pridružite se več tisočim hvaležnim strankam, ki rešitve niso našli preko tradicionalne medicine niti preko alternativnih metod ali psihoterapije. Šele tekom moje EFT terapije Notranji mir so našli pravo strategijo in varno zavetje, da so trajno razrešili svoje čustvene težave.

Če se tudi bi počutite izčrpani in izgore ter nimate dovolj energije zase kaj šele za svojo družino. Potem je čas, da končno doživite olajšanje in, da se spet dobro počutite v svoji koži.

Naredite prvi korak do boljšega počutja in se pogovorite z mano: 

Izberite prosti termin za pogovor

Če vaše življenje obvadujejo vaši čudni občutki in strahovi, potem je čas, da se za vedno rešite:

Če medicina pravi, da ste zdravi, vi pa čutite, da niste ok in več ne morete tako živeti, potem se pogovorite z mano.

Vem, da je možno.
Sama sem bila na istem. Počutila sem se popolnoma nemočno in prestrašeno. Zdelo se mi je, da me nihče ne more razumeti, ko so po meni divjali strahovi. Vendar sem našla rešitev. Odkrila sem edinstven način, s katerim sem rešila svoje življenje, odpravila grozljive občutke, ki so me hromeli. Našla sem način, kako si izboljšati samopodobo, da sem prvič v življenju začela resnično verjeti vase. Po mnogih prejokanih nočeh sem našla način, da sem se prvič v življenju začela počutiti res dobro v svoji koži.


Zdaj sem usposobljena, da tudi vam pomagam trajno rešiti na videz nerešljive težave.

Tudi za vas je možno, da…

Izberite prosti termin, da se pogovoriva

Spet lahko zaživite normalno življenje z notranjim mirom v sebi

Stojim za tem…

… da lahko prav vsak človek živi sproščeno, normalno življenje z notranjim mirom v sebi.

Moč mojega dela je v tem, da vas trajno rešim anksioznosti, depresije, paničnih napadov, izgorelosti in slabe samopodobe.

V nekaj mesecih vas rešim vseh čudnih telesnih občutkov pa tudi vseh neprijetnih čustev, ki spremljajo te občutke.

In to ne glede na to, kako težko otroštvo ste imeli, ne glede na to, kako naporno službo imate, ne glede na to, da vas morda vašI najbližji ne podpirajo ali ne razumejo…

Preberite več o meni tukaj

Vaše telo potrebuje pomoč…

Če imate panične napade, hudo anksioznost ali izgorelost, potem vaše telo potrebuje pomoč takoj. Vaše telo kriči po pomoči. In ni dovolj samo, da ste na bolniški. Niso dovolj zdravila.
Samo od sebe se nič ne bo rešilo. Tudi psihoterapija ne bo dovolj pomagala.

Takoj morate ukrepati. Vaše telo je treba razbremeniti vsega stresa, ki se je v njem nabral tekom let. Vaše telo ne more več funkcionirati, zato vas želi zaustaviti in od vas zahteva, da uvedete spremembe. In to takoj!!!

Zaupajte mi in sodelujte z mano, ker bova skupaj za vedno razrešila vaše travme, skupaj bova hitro in močno očistila vašo podzavest.

Ne zgubljajte denarja, časa in svoje zdrave pameti, to je treba rešiti takoj.

Izberite svoj termin, da se pogovoriva