PRENEHAJTE ŽIVETI V STRAHU IN ZAŽIVITE SPET NORMALNO ŽIVLJENJE Z NOTRANJIM MIROM V SEBI

SI ŽELITE NOTRANJEGA MIRU IN NORMALNEGA ŽIVLJENJA?

… za vedno se rešite iz začaranega kroga tesnobe in umirite svoje misli ter začutite globok notranji mir.

… za vedno se znebite vseh neprijetnih telesnih simptomov. Nič več: razbijanja srca, tiščanja v prsih, mravljincev, cmoka v grlu, napetosti v ramenih, pritiska v glavi, vrtoglavice in omotice ali kakršnegakoli neprijetnega občutka.

… za vedno se znebite strahu, da ste resno bolni, vaše telo pa se pomiri in sprosti.

… za vedno se rešite paničnih napadov in za vedno izgine tudi strah pred ponovnim paničnim napadom. Tako zaživite spet normalno aktivno življenje, brez omejitev.

… rešite se težav z vašim spanjem, spite trdno in mirno vso noč in se zjutraj zbudite spočiti in polni energije.

… spet imate dovolj moči in ljubezni za vašega partnerja, za vaše otroke in za vse, ki so vam najdražji. Odpravite vso čustveno bolečino, ki se skriva za morebitnim ljubosumjem. In vaše družinsko življenje spet cveti, saj kadar ste vi dobro, so tudi vaši družinski člani dobro.

… za vedno odpravite izgorelost in kronično utrujenost. Spet imate voljo do življenja in motivacijo za delo. Naučite se delati tako, da poslušate svoje telo in ste istočasno produktivni.

… povrne se vam socialno življenje. Spet se normalno družite z ljudmi, spet normalno hodite po vsakodnevnih opravkih, spet obiskujete koncerte in prireditve in spet normalno potujete.

… osvobodite se strahu pred vožnjo avtomobila in spet uživate v vožnji.

… rešite se težnje po popolnosti in pritiska, ki ga izvajate sami nase. V sebi zgradite občutek, da je čisto dovolj, če daste vse od sebe. Tako se osvobodite nervoze in se začnete ceniti za 99% stvari, ki jih naredite odlično in si oprostite 1%, ki morda ni najboljši.

… sebe postavite na prvo mesto. Naj vam postane naravno, da znate včasih reči tudi ne.

KAJ DOBITE?

 

A) VIDEO ZBIRKA KANALIZIRANIH ČUSTVENIH, ENERGIJSKIH, TELESNIH IN MISELNIH ZDRAVLJENJ

MODUL 1: POMIRITE SVOJE TELO
Rešite se vseh neugodnih telesnih simptomov
Sprostite stare strahove, rešite se čustvenega bremena iz preteklosti in vnesite energijsko ravnovesje v telo. Doživite globoko olajšanje in sprostite vsako celico svojega telesa.

MODUL 2: POMIRITE PANIKO
TRAJNO odstranite panične napade iz svojega življenja
Poiščimo pravi vzrok za panične napade, začutite globoko čustveno sprostitev in olajšanje. Panični napadi so za vedno odpravljeni.

MODUL 3: PREMAGAJTE STRAH PRED STRAHOM
Rešite se strahu pred ponovnim paničnim napadom
Sprostite se in prenehajte skrbeti, kdaj vas bo ponovno ujel napad panike. Doživite svobodo, da lahko greste kamorkoli vam srce poželi.

MODUL 4: POMIRITE SVOJO PRETEKLOST
Dosezite globok NOTRANJI MIR v telesu, umu in duši
Potujte v najgloblje dele sebe, predelajte najtežje stresne dogodke iz svojega življenja in dosezite pomiritev na telesnem nivoju, na energijskem nivoju, na miselnem nivoju in na čustvenem nivoju.

MODUL 5: PREDELAJTE IZGUBE LJUBLJENIH OSEB
Sprostite vse občutke, ki so nastali zaradi boleče izgube
Poslovite se od ljubljene osebe na fizičnem nivoju in doživite, da je na duhovnem nivoju nikoli niste izgubili in da vsa ljubezen, ki je bila med vama, ostaja še naprej z vami. Osvobodite se strahu pred boleznijo in strahu pred smrtjo.

MODUL 6: POVRNITE SI DRUŽINSKO ŽIVLJENJE
Rešite se težkih občutkov in se ponovno osredotočite na to, kar vam je najbolj dragoceno: vaša družina.
Povrnite si spet lepo družinsko življenje in vse aktivnosti z vašimi najdražjimi. Občutite globoko povezanost in gradite lepe odnose. Zaživite brez ljubosumja.

MODUL 7: IZBOLJŠAJTE DELOVNO ŽIVLJENJE
Prenehajte biti izčrpani na delovnem mestu
Najdite pravo ravnovesje med svojim zasebnim in poslovnim življenjem. Prenehajte se razdajati preko vseh meja in postanite produktivni ter hkrati sproščeni in polni moči.

MODUL 8: OŽIVITE SVOJE SOCIALNO ŽIVLJENJE
Zaživite spet družabno življenje brez lastnih omejitev
Pojdite spet sproščeno v trgovine, na sestanke in na prireditve – brez strahu pred tesnobnimi občutki in drugimi ljudmi.stanite produktivni ter hkrati sproščeni in polni moči.

MODUL 9: SPROŠČENO NAZAJ V AVTO
Znebite se strahu pred avtocesto in tuneli
Premagajte stare strahove, ki vam preprečujejo sproščeno in svobodno vožnjo.

MODUL 10: SLADKO IN MIRNO SPANJE
Povrnite si miren in globok spanec
Rešite se negativnih misli in nemira v telesu, ki vam preprečuje mirno spanje.

B) KANALIZIRANO ČUSTVENO, ENERGIJSKO, TELESNO IN MISELNO ZDRAVLJENJE V ŽIVO

26 čustvenih zdravljenj V ŽIVO, ki trajajo 60 minut in potekajo dvakrat tedensko preko Zoom-a.

Na kanaliziranih čustvenih zdravljenjih dosežete:

odpravo vseh neprijetnih telesnih simptomov
razbremenitev starih čustvenih bremen
umiritev misli
energijsko sprostitev

Ne moremo spremeniti tega, kar se vam je v resnici zgodilo v vaši preteklosti, niti ne moremo izbrisati vaših spominov.

KAJ PA NAREDIMO?

Na vsakem kanaliziranjem čustvenem zdravljenju predelamo en stresni dogodek iz vašega življenja in vas razbremenimo nakopičenih občutkov, ki so se zapisala v vas ob stresni situaciji. S tem dosežemo globoko čustveno, energijsko, telesno in miselno sprostitev.

Po vsakem kanaliziranem čustvenem zdravljenju doživite globoko olajšanje in tako naredite korak bližje k notranjemu miru in spet normalnemu življenju.

C) OSEBNA PODPORA (telefon, Zoom ali osebno v Mariboru)

Na začetku se vsak teden slišiva osebno – z mano ali z mojim asistentom, zato da se pogovorimo o vašem napredku. Kasneje smo vam dosegljivi kadarkoli nas potrebujete (znotraj delovnega časa od ponedeljka do petka od 8. do 16. ure, do 30 minut tedensko).

Tukaj smo za vas, da vam nudimo celostno podporo v vašem procesu čustvenega in energijskega zdravljenja.

BONUSI

BONUS 1: VZLJUBITE SAMEGA SEBE
Sprejmite sebe takšnega, kot ste
Zgradite močne temelje zdrave samopodobe, ki vas bo podpirala na čisto vseh področjih vašega življenja.

BONUS 2: POSTAVITE SE ZASE
Naučite se jasno povedati, kaj si želite
Naučite se reči ne, rešite se občutkov manjvrednosti in se naučite jasno izraziti svojo resnico.

BONUS 3: ODPRAVITE PERFEKCIONIZEM
Prenehajte loviti popolnost in naj bo dovolj, da naredite najboljše, kar lahko
Ozdravite strah, ki se skriva za perfekcionizmom, dovolite si delati napake, postanite zadovoljni in pomirjeni sami s seboj.

BONUS 4: AKTIVACIJA ŽIVLJENJSKE ENERGIJE
Naučite se dosegati optimalno energijsko stanje svojega telesa
Aktivirajte svoje celice, da zavibrirajo na najvišji frekvenci zdravja in vitalnosti. Ojačajte imunski sistem in dosezite čustveno, energijsko, telesno in miselno dobro počutje.

BONUS 5: SKRIVNOST MANIFESTACIJE
Naučite se, kako uresničite svoje najgloblje želje
Osvojite vsakodnevni ritual hvaležnosti, ki vaše želje pretvori v materialno obliko – 100% zagotovljeno.

IZPOLNITE PRIJAVNICO  Naslov, kamor vam pošljem knjigo*
  Izberite način plačila*  V primeru nejasnosti se lahko obrnete na Petro (051 300 427) ali Jureta (051 307 825). Z veseljem vam bosta priskočila na pomoč.

  PRIČEVANJA

  JURE

  »Kot da bi se na novo rodil.«

  Dva meseca sem preležal v postelji in se počutil popolnoma nemočnega. Začel sem se bati sam zase, kaj je narobe, ker si sploh nisem znal pomagati. Do zdravnika sem šel vsak drug dan, vsak tretji dan. Ko sem šel čez vse zdravstvene preiskave, so videli, da je z mano fizično vse v redu.

  Nisem upal vstati iz postelje, nisem upal voziti, nisem upal na wc, pač, strah, strah, strah, strah… Neverjetno strahu, da nič nisem mogel delati, niti na kolo iti, rolerje, kakšen tenis ali pa druženje, tega sploh ni bilo nič.

  Rezultati terapije so se začeli kazati po desetih dneh. In tako se je začelo, da sem začel vozit avto – do vrtca par km, do šole par km, po dveh mesecih pa praktično vozim brez problema, od morja, do Hrvaške in tako naprej. Sedaj je prisotnega veliko manj strahu.

  Zelo sem zadovoljen, ko se spomnim 3 ali 4 mesece nazaj, kje sem bil, pa ko vidim, kje sem danes: da grem lahko praktično sam v trgovine, sam med ljudi, bil sem tudi že na koncertu,…

  Težko, da obstaja boljša zadeva, kar sem jaz šel skozi, kot pa to, kar je bilo z vami. Mislim, da tudi psiholog ali pa nek terapevt in niti tablete, ki jih dobimo, niso rešitev za dolgoročnost.

  ANJA

  »Moja družina ima sedaj dosti več od mene.«

  Simptomi so bili, da sem se naenkrat začela bati vsega. Bilo me je strah iti v trgovino, bilo me je strah iti na bankomat… Tudi iz spalnice nisem več upala, kaj šele, da bi šla na wc. Dejansko sploh nisem vedela, za kaj živim, oziroma sploh nisem imela volje do življenja. Zelo veliko skrbi, zelo veliko težav,… In takrat sem ugotovila, da enostavno moram poiskati pomoč, da sama iz tega ne bom mogla.

  Ko sem jaz imela te težave, je moja družina zelo trpela, kajti zaradi mene dejansko nismo mogli iti nikamor, oziroma so odšli sami. Strah me je bilo sesti v avto in se peljati na morje. Jaz sem to svojo negativno energijo po večini tudi na njih prenesla. Če se jaz ne bi odločila za sodelovanje z Asjo, vprašanje, kaj bi se zgodilo z mano in mojo družino. Predvidevam, da moje družine ne bi bilo več, da bi razpadli, po moje na koščke, zaradi tega, ker je bilo z mano zelo, zelo, zelo težko. Tako so povedali.

  Med samo terapijo sem se začela počutiti vedno bolj pogumno, vedno bolj samozavestno… Jaz sem začela rasti, postajala sem drugačna. Sebe sem dala na prvo mesto.

  Moja družina ima sedaj dosti več od mene, zaradi tega, ker ni vikenda, da ne bi pobegnili na morje ali na Pohorje,… Prišlo je do tega, da sem se opogumila, da mi nihče ne bo nič naredil, da sem premagala ta strah. Da smo vsi srečni. Da se lahko usedemo za mizo pri kosilu, da se lahko normalno pogovarjamo, seveda kot srečna družina.

  Stanje na delovnem mestu se je zelo spremenilo, ker sem napredovala.

  Danes sem tukaj, nasmejana, vesela, dosegla sem – ne vem, kako naj to opišem – veliko sem dosegla, pa še več bom, ker bom še delala na tem.

  Luč na koncu tunela mi nenormalno sije, ker se je moje življenje obrnilo na glavo, ampak ne v negativnem smislu, ampak v zelo, zelo pozitivnem smislu.

  ROŽA

  »Spet sem začela hodit po svetu, se družiti s prijatelji…«

  Ko sem se zjutraj peljala v službo, sem imela tako slabost, da nisem vedela ali bom pripeljala od točke A do točke B. Moj partner me je vsak drug dan peljal na urgenco zvečer zaradi tahikardij. Tako so se začeli moji panični napadi…. Bolečine v trebuhu, slabost, tahikardije – to so bili znaki, fizični znaki.

  Najprej sem pogledala fizično celo telo. Pregledala ščitnico, gastroenterolog, ultrazvok jeter, kolonoskopijo, gastroskopijo, pri kardiologu, ležala 5 dni na kardio na interni… In v bistvu so ugotovili, da z mano ni nič narobe.

  Sem pa imela tisti občutek tesnobe in kaj se bo zgodilo, kaj se bo z mano zgodilo… Kaj se lahko z mano zgodi?! Ali bom umrla, ali bom umrla, ali bom umrla?

  Bila sem na psihoterapiji, na medicinski hipnozi, na zvočni terapiji,… Vse možne alternative sem sprobala in mi ni pomagalo, pomagala mi je Asja Dominko.

  Spet sem začela hodit po svetu, se družiti s prijatelji,… Kamorkoli me povabijo – na razne simpozije, kongrese, povsod grem, se udeležujem… Dobim se s prijateljicami na kavi. Grem, povsod grem, povsod, povsod… Po dveh terapijah sem lahko že peljala normalno v službo, po obvoznici od Domžal do Ljubljane.

  Počutim se zelo svobodno, zelo umirjeno. Velikokrat sem se zjokala. Polna sem zdaj ljubezni. Umirila sem se, zelo sem se umirila. Včasih sem ljudi površinsko poslušala. Zdaj jih na drugačen način poslušam. Bolj iz ljubezni jemljem vse. Ogromno ljubezni dajem in jo tudi prejemam.

  IZPOLNITE PRIJAVNICO   Naslov, kamor vam pošljem knjigo*
   Izberite način plačila*   V primeru nejasnosti se lahko obrnete na Petro (051 300 427) ali Jureta (051 307 825). Z veseljem vam bosta priskočila na pomoč.